Brunssi

PUISTON BRUNSSI 21,90 €

Raikas brunssibuffetti, joka sisältää erilaisia salaatteja, leipomotuotteita, lämpimiä ruokia ja jälkiruokia!

PUISTON BRUNSSI KUOHUVIINILLÄ 29 €

LAPSET 3-10v 11,50 €

Brunssikattaukset lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-12:30 ja 13-14:30. Lämpimästi tervetuloa!

Southparkin brunssipöytä notkuu freesejä makuja. Itsetehdyt kausittain vaihtuvat salaatit, myslibaari ja tuoreet hedelmät tuovat viikonlopun rientoihin kaivattua raikkautta.

 

Toisaalta taas paistettu pekoni ja huolella haudutettu munakokkeli – pannukakuista ja muista jälkiruoista puhumattakaan – oikeuttavat pieniin paheisiin ja onnistuneeseen päivään.

Kaikki tämä huuhtaistaan alas vastakeitetyllä Holmen Coffeen kahvilla ja laadukkaalla teellä. Ehkäpä myös lasi kuplivaa viikonloppuusi?

Teethän pöytävarauksen, niin näemme Sinut ja ystäväsi hyvinkin pian!

Samalle päivälle varaukset puhelimitse klo 9:00 jälkeen: +358 50 414 3332

Paloturvallisuussyistä lastenvaunuja ei voi tuoda sisään ravintolaan. Vaunut saa jätettyä näkyville ravintolan edustalle ruokailun ajaksi. Perheen pienimmät ovat tietysti itse tervetulleita!

Kattaukset: la-su 11:00 & 13:00

Varaa pöytäsi alta!

Pöytävaraus

Varaukset samalle päivälle tehdään verkkosivumme kautta klo 9.00 saakka. Tämän jälkeen pyydämme soittamaan myyntipalveluumme numeroon +358 50 414 3332.

Tavoitat meidät puhelimitse parhaiten arkisin klo 10-15 välillä. Viikonloppuisin olemme kiireisimpiä klo 11-14, jolloin emme välttämättä ehdi vastaamaan. Jos emme ehtineet vastata, niin laitathan meille mailia, niin palaamme Sinulle mahdollisimman pian!

Lounasaikaan meille voi varata pöydän ainoastaan klo 11:00. Muutoin emme ota lounaalle pöytävarauksia.

Kalenterin kautta voitte tehdä varauksen enintään kahdeksalle (8) henkilölle. Suurempien seurueiden varaukset käsittelemme sähköpostitse osoitteessa info@southparkrestaurant.fi.

Jos et saanut varausvahvistusta sähköpostitse, tarkistathan roskapostikansiosi. Kiitos.

Löydät meidät:

Sinebrychoffin puisto
Bulevardi 40, Helsinki

Etsitkö cateringia tai tapahtumatuotantoa suurempiin yritystilaisuuksiin? Soupster Catering sekä Soupster Events palvelevat pääkaupunkiseudulla jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa.

Etsitkö luovaa työtilaa? Tutustu Vallilan Konepajan Wonderland Workiin. Coworking-tiloja, luovia neukkareita, ravintola ja tapahtumia! 

oiva_sinettilogo_rgb-300x300.gif

©2019 by Cafe Fanny goes to Hollywood Oy